Serier

2100

2100 er en letlæst serie til de 9-12-årige, der ikke har mod på at kæmpe sig igennem en mursten af en dystopisk roman. Året er 2100, og hvert bind rummer en ny dystopi og en ny forestilling om fremtiden.

Operation

Velkommen til Moray – her uddannes fremtidens agenter og spioner. OPERATION er korte, højaktuelle romaner for alle spændingshungrende børn. (9-12)

Stjernestøv

STJERNESTØV er populære letlæste bøger om venskaber og stjernedrømme – og om livet bag kameraet. Historien om Selma og Lulu hvis venskab bliver sat på en hård prøve, da Selma får den eftertragtede filmrolle, har ramt plet hos de 8-11-årige.

Vilkacis

VILKACIS består af tre korte romaner for de 9-12-årige, der tager udgangspunkt i autentisk mytologi om varulve og skiftere. Smukt illustreret af Mårdøn Smet.

Zombie City

ZOMBIE CITY er en populær klassisk gyserserie for de 9-12-årige om at overleve i en post-apokalyptisk verden, hvor hver dag er en kamp for at klare sig mod zombierne.

Zombie World

ZOMBIE WORLD er en alternativ fortsættelse til ZOMBIE CITY. Historien foregår i det samme univers, men stiller det hele på hovedet, så vi følger drengen Mick, der selv bliver forvandlet til en af de frygtede zombier.