Anmeldelser

OM VILKACIS

“En fremragende historie … Det er sådan, en bog skal skæres … velskrevet, effektfuldt og ualmindelig fængende … børnelitteratur i særklasse.”
– Bogoplevelsen.dk

“Letlæst og flydende fortalte uhyggelige bøger med stemning fra gammel folketro og slaviske eventyr. En stramt fortalt historie … uhyggeligt er det og tændergnistende koldt og farligt. En spændende og hurtigt læst serie … Smukt og sirligt illustreret, hvis man kan sige det om så uhyggelige billeder.”
– DBC

“Der er fart på og spændingen/gyset holder fra start til slut. Selvom vores børn aldrig har stiftet bekendtskab med gysergenren før, så var de begge vilde med bøgerne … Vi vil anbefale Vilkacis-serien til alle børn, der godt kan lide et godt gys, både drenge og piger.”
– Bechsbooks.dk

OM IMHOTEP

“Genial til dig, der elsker et godt miks af spændende historiske fakta, snigende uhygge og dramatiske opgør.”
– Weekendavisen

“Velskrevet, stramt komponeret og med solid fremdrift … man glæder sig til kommende bind.”
– Bogbotten.dk

“Et forfriskende bud på et klassisk gyser-monster, som understøttes på fabelagtig vis af Peter Snejbjergs fantastiske illustrationer … En rigtig flot ny, letlæst gyserserie fra en populær forfatter og en dygtig illustrator. Anskaffelse anbefales.”
– DBC

“Spændende og nervepirrende læsning … Serien kan vække, ikke blot de døde, men også de læsetrætte … Imhotep rammer præcis, hor den skal, nemlig hos de 9-12-årige spændingshungrende læsere.”
– Børn & Bøger

 

OM 666

“Bødker mestrer at fremmane gyset som en grum blanding af væmmelse, tvivl og hårrejsende frygt.”
– Weekendavisen

“Han har gjort det igen! Fire grufulde gysere, velskrevne og hårrejsende historier, som nok skal blive revet væk fra reolerne.”
– Børn & Bøger

“Benni Bødker er en mester i at skrive uhyggelige historier … Vireklig store anbefalinger.”
– DBC

“Godt gys for alle pengene! … man bliver simpelthen revet med ind i uhyggen på en helt særlig måde.”
– Bogertilborn.dk

“Klassisk Benni Bødker.”
– Bogbotten.dk

 

OM OPERATION

“Operation-bøgerne er noget så anderledes som letlæste bøger, der formår at tage samtidsrealismen og det eksplosive fra voksenthrilleren og føre det over på børnekrimien. Bøgerne er især gode til drenge … der har lyst til noget actionsfyldt, der er tættere på den virkelige verden end alle de fede fantasy-bøger.”
– Weekendavisen

“Velskrevet action-serie der nok skal finde læsere … til action-hungrende drenge fra 3.-5. klasse.”
– DBC

“Er virkeligt læserhit … skrevet med knivskarp pen, og forfatteren demonstrerer endnu engang sin særlige evne til at opbygge scener, der giver læseren gåsehud.”
– Folketidende

 

OM ZOMBIE CITY

“Benni Bødker har gjort det igen! … Selv de mest læsehungrende drenge må overgive sig her, det er simpelthen spændende fra første til sidste side.”
– Børn & Bøger

“I et meget læsevenligt, præcist sprog udtrykt i meget korte sætninger, hvilket i øvrigt passer særdeles godt til bøgernes indhold, samt særdeles fremragende, udtryksfulde detaljerede tegninger, fortælles en rigtig god, spændende og gyselig historie … Læseren bliver holdt godt fast fra start til slut, og dette i selskab ikke blot med en god historie, men også med gedigent bogudstyr, godt layout og ikke mindst dragende forsider … Spændende bøger der fastholder læseren, og som tør sige tingene lige ud. De vil garanteret blive læst af mange.”
– DBC

“Det vrimler med grumme skæbner, blodsplattende action og rådnende zombieligdele i massevis … Der er bestemt ikke sparet på noget, og Simon Bukhave spæder godt til uhyggen med sine flotte grafiske og ret dystre tegninger.”
– Troldspejlet

“Zombie City er en klassisk gyserhistorie, som giver læseren blod på tanden. Der er spænding fra start til slut. Gyset ligger hele tiden og lurer. Som altid formår Benni Bødker at skabe et univers som er både troværdigt og skræmmende. Det er en hårfin balance, som han mestrer til fulde.”
– Æseløre.dk

“Zombie City er godt nok letlæsning for aldersgruppen 9-12 år, men bestemt uegnet for børn og voksne med sarte nerver. Der er nemlig ingen censur på vold, blod og rådne tarme, når Benni Bødker og Simon Bukhave smider tøjlerne … Shiiiiiiit det er nogle fede bøger – det er fandme rigtig zombiehorror!”
– Bogblogger.dk

“Stramt fortalt og underholdende zombiefortælling til børn … En lille guldgrube for de unge drenge.”
– Planetpulp.dk

“Velfungerende zombie-gyser, der tydeligvis er del af en serie. Det er ulækkert, klaustrofobisk og intenst. Og Simon Bukhaves illustrationer understreger den uhyggelige stemning.”
– Bogbotten.dk

 

OM BENNI BØDKER

“Man føler sig på én gang i gode hænder og på gyngende grund, når man læser Benni Bødkers gyserhistorier. I gode hænder, fordi Bødker i den grad mestrer at fremmane gyset som en grum blanding af væmmelse, tvivl og hårrejsende frygt. Og på gyngende grund, fordi det netop efterlader læseren med gåsehuden krybende op langs rygradden og helt op til de øverste hårrødder.”
– Weekendavisen

“Benni Bødker er ikke bange for at svine sit arbejdstøj til – og helst i litervis af blod. Han er i hvert fald en mester i at levere uhyggelige historier.”
Troldspejlet

“Benni Bødker har om nogen formået at motivere drenge (og piger) til at læse. Han rammer læserne, hvor læserne er og har en stor og solid fanskare blandt sine læsere.”
Lærerværelset.dk

“Benni Bødker skriver, så blodet flyder, tænderne klaprer og hårene på armene stritter.”
Forfatterweb

“Alle læsetrætte drenges gode ven.”
– Politiken

“Benni Bødker er mester i at skrive uhyggelige historier.”
– DBC

“Benni Bødker har knækket koden til at skrive i et sprog, der giver læselyst og nerverpirrende historier på få sider.”
– Weekendavisen

“Benni Bødker har en evne til at holde spændings- og gyserkurven hele vejen igennem, så jeg sidder åndeløs og med gåsehud det meste af tiden.”
Æseløre.dk

“Han skriver godt Benni Bødker, og vi har gennem de sidste mange år oplevet, hvordan børn fortrylles af hans uhyggelige univers. Indskolingsdrenge med mod på læseriet og med nerver af stål, mellemtrinsdrenge der egentlig hellere vil spille på deres telefon end læse bøger, og piger der gerne vil mærke hårene rejse sig på armene. Mange har været opslugt af dette forfatterskab.”
Bogertilborn.dk

“Benni Bødker er genial til at skabe den helt rigtige uhygge.”
– Weekendavisen

“Benni Bødker behøver jo ikke mere nogen præsentation. Han er kendt af enhver læseglad purk eller pige mellem 8-10 og 13 år, som har hang til det uhyggelige – og helt med rette.”
Bogbotten.dk

“Hvis man selv har børn i startlæsealderen eller ofte roder rundt på bibliotekets hylder og i læs-let krybberne, så kender man Benni Bødkers navn. Han skriver utrolig mange børnebøger og af en så konsekvent kvalitet, at man ikke behøver læse dem, for at videreformidle dem. Man kan godt regne med, at de er gode.”
Bibliotekattensboeger.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *